Čokoládové pečetě!

VĚDĚLI JSTE?

...že si můžete snadno vytvořit i jedlé pečetě!? A to z čokolády - můžete použít bílou, mléčnou i hořkou čokoládu, navzájem je míchat a vytvářet mramorování.

KAŽDÉ PEČETIDLO SE DÁ POUŽIT I K OTISKŮM DO HORKÉ ČOKOLÁDY!

Doporučujeme mezi pečetěmi razidlo chladit na vychlazené podložce nebo na sáčku naplněným ledem. 

Vyzkoušíte to také? 

Budete potřebovat trochu trpělivosti a praxe, ale stojí to za to! A nejlepší na tom je, že nepovedené kousky můžete průběžně ochutnávat! :)

COKOLADOVAČOKO (2)

 

 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení