AKCE Balíkovna na adresu za 30 Kč! Objednávky nad 700 Kč doručení ZDARMA! Užijte si jaro s obychey!

Vše o pečetidlech od A do Z

Jak probíhá výroba pečetidel nebo návrh pečetidel na míru? Jak si můžete objednat vlastní motiv? 

 To vše najdete v tomto článku!

Vše začíná na papíře.

Design pečetidel jsem vyvíjela od skic na papíru přes několik prototypů až k dnešní podobě. Vychytaný je na pečetidle každý milimetr, každý poměr a promyšlené funkce. 

O pečetidlech OBYCHEY hrdě říkám, že:

✅ Mají nejdokonalejší otisk díky české lokální výrobě

✅ Jsou poctivě zpracována tak, aby Vám vydržela po generace

✅ Mají důlek na razidle pro orientaci motivu tam, kam potřebujete

✅ Vždy přijdou v luxusním balení a s dárečkem a leštící vlnou ZDARMA

✅ Platí na k nim doprava zdarma na výdejní místa WEDO! 

 

Rozdělení pečetidel OBYCHEY:

Double mini oboustranné 

  • Ručně vyrobené oboustranné pečetidlo se dvěma motivy
  • 24 různých motivů ze stálé kolekce a 32 motivů z limitované kolekce Spiritual
  • Délka 70mm, průměr 18mm
  • Luxusní dárkové balení
  • Doporučuji pro začátečníky, děti nebo milovníky menších roztomilých pečetí!

Classy celokovové 

Skleněné Signature

Magnetic Shapes

Pečetidlo snadno objednáte po rozkliknutí konkrétního designu, kde najdete výběr z motivů ze stálé kolekce a pečetidlo následně vyrobím během 2-3 týdnů, zpravidla však dříve. Pokud na pečetidlo spěcháte, pečetidla připravena k odeslání najdete v této kategorii SKLADEM. 

 

6aa16

Jak pečetidla vyrábím? 

Kovové části jsou ručně soustruženy do přesného tvaru z mosazi nebo mědi. Poté do nich udělám důlek a uchytím je do frézy. Připravím data pro gravírování, třeba podle Vašeho loga a po naprogramování může začít přesné CNC rytí! Pečetidla vyrábím již čtyři roky a postup výroby mám vyladěný. Díky české výrobě můžu  ke každému složitějšímu motivu přistupovat individuálně a mám jistotu, že budete s otiskem spokojeni! 

PS: Mnoho zákazníků se na mě obrací poté, co jsou nespokojeni s pečetidly jiných firem, kde se jim vosk zasekává nebo není otisk dostatečně ostrý. Spojuji ruční práci s CNC technologií pro ten nejdokonalejší výsledek! Vždy říkám, že otisk pečetidel OBYCHEY  je jako ostrá fotka. 
 
 

Jak si objednat pečetidlo na míru s vlastním motivem?

Přejete si pečetidlo s vlastním logem, nebo monogramem? Nebo hledáte originální dárek pro někoho blízkého? Není lepší dárek, než ten, který Vám zůstane rodinným artefaktem po generace.  Nejčastěji vyrábím právě pečetidla na míru, jste na správném místě!

1) Stačí si vybrat design pečetidla a zvolit možnost "MOTIV NA MÍRU" a objednat. Veškerá pečetidla najdete tady.

2) Do emailu mi prosím zašlete Vaše logo nebo motiv, ideálně v Illustratoru nebo PDF z Illustratoru. Pokud nemáte grafické zpracování, stačí napsat úplnou představu - jaké písmo a jeho tloušťka a velikost, umístění v razidle, styl, a já vám pošlu návrh motivu k odsouhlasení. Pokud si přejete pečetidlo do čokolády, je třeba to zmínit abych přizpůsobila výrobu. Vždy potvrzuji vyrobitelnost motivu a po Vašem souhlasu začíná výroba! Dodání je nejpozději během 2 - 3 týdnů, zpravidla však dříve. 

Jednoduché, že? Nebojte se mi napsat nebo zavolat pro konzultaci motivu. Umím vyrobit i atypické rozměry nebo jiné speciality. Budu se těšit! 

4IMG_20220430_131712 (2)

Luxusní dárkové balení

Ať už děláte radost sobě, nebo svým blízkým, radost z rozbalování je zaručena! Dávám si záležet na bezpečném balení v v dárkové krabičce vystlané molitanem a černým saténem, která Vám bude zdobit stůl spolu s pečetidlem. Součástí balení je leštící vlna na údržbu pečetidla. 

3a17

 

Víte, že ke každé objednávce dávám několik dárečků?!

O radost se s Vámi musím podělit, a tak v každém balíčku najdete malé překvapení. 
A ke každému pečetidlu navíc dostanete elegantní smaltovaný odznáček ve tvaru Lotosu nebo Krajinky. 🌄 Ke každému Double mini z kolekce Spiritual náleží odznáček Můra, který si můžete připnout jako brož na oblečení, nebo na batoh či tašku. 

 2223IMG_2258 (2)

Zpět do obchodu